GRATIS verzending tot 23:59 ❕

Over ons

Wij als Klus Comfort zullen er alles aan doen om jouw klusproject tot een succes te lijden! Onze focus ligt volledig op het kluslandschap van Nederland en België! Onderin de product pagina kun je ook de reviews van onze tevreden klanten lezen die ontzettend tevreden zijn met hun resultaat. Bent jij de volgende die wij mogen helpen?

Maar liefst 97,5% van onze klanten raadt onze Comyfmeter™ - Aftekenhulp ProWork aan, en dit ondersteunen wij natuurlijk met een risicovrije 14-dagen garantie.

Als je niet tevreden bent met jouw Aftekenhulp ProWork , is dat geen probleem. Wij zorgen met onze risicovrije 14-dagen garantie dat het geld zo spoedig mogelijk op jouw rekening wordt teruggestort. 

Onze klantenservice is 24/7 voor jou geopend. Neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt en wij beantwoorden dit vaak al binnen één dag.

Veilig & Snel Afrekenen

Wij gebruiken SSL-technologie, Trustwave en Firewalls om beveiligd en snel betalen te garanderen. 

Gratis Verzending

Al onze bestellingen worden gratis geleverd met een online Track & Trace nummer. Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw trackingnummer. 

Niet goed? Geld terug!

Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop? Wij zijn zo zeker van ons aanbod, dat wij een volle 14-dagen geld terug garantie aanbieden!