GRATIS verzending tot 23:59 ❕

Retourneren

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dat vinden wij als KlusComfort zeer spijtig en horen daarom ook graag waarmee wij u kunnen helpen via klantenservice@kluscomfort.nl.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de ongebruikte, originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@kluscomfort.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.  

Retour stappenplan

Stap 1: Stuur een e-mail naar klantenservice@kluscomfort.nl waarin u aangeeft dat u wilt uw product wilt retourneren.

Stap 2: Download het retourformulier hier >>> download retourformulier

Stap 3: Vul het volledige retourformulier in en stuur het formulier inclusief de te retourneren goederen naar het retouradres. 

Veilig & Snel Afrekenen

Wij gebruiken SSL-technologie, Trustwave en Firewalls om beveiligd en snel betalen te garanderen. 

Gratis Verzending

Al onze bestellingen worden gratis geleverd met een online Track & Trace nummer. Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw trackingnummer. 

Niet goed? Geld terug!

Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop? Wij zijn zo zeker van ons aanbod, dat wij een volle 14-dagen geld terug garantie aanbieden!