GRATIS verzending tot 23:59 ❕

Verzending en Levering

Door COVID-19 kan de transport vertraagd zijn. Wij houden de veranderingen 24/7 in de gaten. Bij vragen neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Door het hoge aantal bestellingen dat wij ontvangen kan de levertijd langer zijn dan verwacht. Door de aanhoudende drukte op postsorteercentra zijn onze goederen soms vertraagd. De gemiddelde levertijd naar Nederland en België is hierdoor gemiddeld 10-30 werkdagen. 

Doordat wij direct van onze leverancier naar uw bezorgadres leveren kunnen wij besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat wij gratis verzending voor u mogelijk kunnen maken. Deze gratis verzending zorgt er wel voor dat de levertijd enigszins langer kan duren dan dat u wellicht gewend bent. 

Wij verwerken onze bestellingen van maandag t/m vrijdag. Helaas verzenden we niet in het weekend. Houd daarom rekening met een verwerkingstijd van 3-5 dagen. De verwerkings- en levertijden zijn geschat en zijn dus geen garanties.

Hoe zit het met mijn verzendinformatie?

Controleer of al uw ingevulde verzendinformatie bij de aankoop klopt. Als er incorrecte or missende informatie is zijn wij genoodzaakt u te benaderen. Indien dit gebeurt kan dit wellicht vertraging van uw bestelling opleveren.

Veilig & Snel Afrekenen

Wij gebruiken SSL-technologie, Trustwave en Firewalls om beveiligd en snel betalen te garanderen. 

Gratis Verzending

Al onze bestellingen worden gratis geleverd met een online Track & Trace nummer. Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw trackingnummer. 

Niet goed? Geld terug!

Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop? Wij zijn zo zeker van ons aanbod, dat wij een volle 14-dagen geld terug garantie aanbieden!